Ron Schouten

Abstracte schilderijen

Les abstract en intuïtief schilderen

Schilderles

Schilder je graag en wil je meer weten over de techniek? Of ben je op zoek naar je eigen stijl? Kom dan bij ons schilderen. Het accent ligt bij ons op vrij of abstract schilderen. Dit wil zeggen dat het schilderij niet direct iets hoeft voor te stellen maar meer de weergave is van een gevoel of gedachte. Je kunt echter ook vrij werken op basis van herkenbare onderwerpen zoals een bloemenschilderij, landschap of een figuur. In de lessen is er een open en ontspannen sfeer. Dit kan helpen om je grenzen te verleggen en de creativiteit in jezelf te ontdekken! Een beetje ervaring is handig! We kunnen je ook verder helpen met de presentatie van je werk in bijvoorbeeld je eigen website, op exposities of in social media.

Intuïtief schilderen

Heb je interesse in intuïtief schilderen? Bij onze manier van werken maken wij in hoge mate gebruik van de intuïtie. Om abstract of vrij te kunnen werken is de intuïtie van groot belang. Je moet je hoofd leegmaken en luisteren naar je gevoel om vrij te kunnen zijn bij het schilderen. Het is wel fijn dat je bij intuïtief schilderen over voldoende kennis en kunde beschikt wat betreft materialen en technieken. Wij reiken de dit tijdens de lessen aan.

We schilderen op:

vrijdagochtend van 10.30 tot 13.00 uur


Locatie: het Zolderatelier, Burgemeester Cochiuslaan 29, 2286 MC Rijswijk.

We werken met acrylverf. Je kunt ook met olieverf werken, dan wel je eigen verf meenemen.

De lessen zijn kleinschalig (1-3 deelnemers). Ron werkt tijdens de les ook aan zijn eigen schilderijen.


Prijzen lessen:

10 weken achter elkaar komen: €  140,00

Losse les: €  18,00

Deze prijzen zijn inclusief koffie, thee en gebruik van alle schildermaterialen maar exclusief olieverf en doeken.  

Lijkt het je leuk om te ervaren hoe het is om bij ons te komen werken? Neem dan contact op voor een kennismaking!Foto's werk van onze schilders: