Ron Schouten

Kunstschilder

Les abstract schilderen

Schilderles

Altijd al willen leren schilderen? Schilder je graag en wil je meer weten over de techniek? Of ben je op zoek naar je eigen stijl? Kom dan bij ons schilderen. Het accent ligt bij ons op vrij of abstract schilderen. Dit wil zeggen dat het schilderij niet direct iets hoeft voor te stellen maar meer de weergave is van een gevoel of gedachte. Je kunt echter ook vrij werken op basis van herkenbare onderwerpen zoals een bloemenschilderij, landschap of een figuur. In de lessen is er een open en ontspannen sfeer. Dit kan helpen om je grenzen te verleggen!

We schilderen op dinsdagavond van 19.15 tot 21.45 uur, op vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur en op zondagochtend van 10.00 tot 12.30 uur. We werken met acrylverf. We werken inkeleine groepjes van 2-6. Ervaring is niet nodig. Locatie: het Zolderatelier, Burgemeester Cochiuslaan 29, 2286 MC Rijswijk. Wij werken met een knipkaartsysteem. Hierdoor heb je niet de verplichting van wekelijkse bijeenkomsten. Een knipkaart voor 5 bijeenkomsten kost € 95,00. Een kaart voor tien keer kost € 170,00. Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW, koffie, thee en gebruik van alle schildermaterialen maar exclusief doeken.  De prijs voor een enkele les is € 18,00. Je kunt ook 10 weken achter elkaar komen voor 140,00 of vijf weken achter elkaar voor 75,00.

Lijkt het je leuk om te ervaren hoe het is om je te laten gaan met verf op het doek? Neem dan contact op voor een kennismaking!

We geven ook regelmatig workshops, kijk hiervoor op onze workshoppagina


Enkele werken van leden van de schildergroep